Hier vindt u zinvolle inspirerende initiatieven.

 

Boekje geloofsverdieping SBoekje Geloofsverdieping

In het boekje "Geloofsverdieping" vindt u een rijke bron van mogelijkheden tot geloofsverdieping die men aanbiedt in de Pastorale Eenheid Sint‐Donatianus.
We zijn ons ervan bewust dat het aanbod in deze brochure niet volledig is, maar het biedt de kans om u verder in te lichten langs de vermelde contactpunten.
We wensen u een boeiende zoektocht in uw geloofsverdieping.


Ademtocht

Adem-Tocht

Voorlopig komt men niet samen.

Niet minder dan 14 mensen zijn op de uitnodiging van de stichtingsvergadering ingegaan! Na een kennismaking met elkaar werd het onderwerp van de maand 'Troosten, geen dam tegen, maar een bedding voor het verdriet' besproken. De zusters van De Potterie werden bedankt voor hun gastvrijheid en de data voor de volgende (maandelijkse) bijeenkomsten werden vast gelegd op de laatste donderdagnamiddag van de maand om 14.30 u.

U bent welkom als U intussen senior bent !
Wie interesse heeft kan ook eens vrijblijvend van Adem-Tocht komen proeven op een bijeenkomst in het klooster van de zusters van Onze-Lieve-Vrouw van De Potterie, Potterierei 79 (er is parkeergelegenheid naast het klooster).

Jan Tilleman is geestelijk begeleider van de groep en Dirk François voorzitter.

Meer info: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., 0473.849795