Bisschop Lode Aerts
heeft Hans Schilders benoemd tot parochieassistent
en Stijn Vanhee benoemd tot medepastoor
in de pastorale eenheid St.-Donatianus te Brugge.

Het werd enkele keren uitgesteld, maar binnenkort is het dan toch zover. Op 17 oktober om 15 uur worden parochie-assistent Hans en priester Stijn officieel aangesteld in onze pastorale eenheid door vicaris-generaal Marc Steen. Je bent van harte welkom op de viering en de receptie achteraf!
(inschrijven kan via Regien Vandenbroucke: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)

aanstelling S

 

 

Arnold Traen SSinds 1 januari 2021 begon Arnold Traen als pastoraal onthaalmedewerker in de Sint-Salvatorskathedraal. Voor velen in het Brugse is Arnold reeds gekend, vooral in zijn woonplaats Assebroek. Hoog tijd om eens dieper te kijken waar zijn inspiratie ligt en wat pastoraal onthaalmedewerker juist inhoudt.

Trappist van achtergrond.

Op 1 april 2021 was het exact 30 jaar geleden dat ik intrad als trappist in de abdij van Zundert. Zundert, een dorp gelegen net over de grens in Nederland. Ik was toen 33 jaar en dat was op slag het einde van mijn openbaar leven (met een knipoog).