EenUur Flyer A6 Brugge kl
29 maart 2023: 1 uur voor/met Hem in de Sint-Jakobskerk

Deuren open: vanaf 19.00u
Start voorstelling: omstreeks 19.30u

Paarse bloem Pixabay
De veertigdagentijd is oefentijd.
We mogen ons oefenen in gebed, in soberheid en in solidariteit. Dit moeten we niet alleen doen, maar als kerkgemeenschap willen we elkaar daarin ten volle ondersteunen. Hier vind je ons komend programma voor de veertigdagentijd.

Herabo beeld 22 23 L 2K 0

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws uit onze pastorale eenheid? Wil je regelmatig eens een inspirerend artikel of een deugddoend interview lezen met iemand uit de parochie? Wil je geen evenementen uit het bisdom missen? Of ben je op zoek naar wekelijkse artikels die je geloof verder kunnen verdiepen of juist af en toe in vraag stellen?

Bergrede door Fra Angelico Firenze Wikimedia Commons Header

Het CCV biedt tweejaarlijks een leerhuis aan. Als pastorale eenheid nemen we hier ook dit jaar terug aan deel. Het thema voor 2022-2023 is 'Hij nam het woord en onderrichtte hen' (Mt 5,2). Het wordt een diepgaande kennismaking met de woorden van Jezus in het evangelie volgens Matteüs als bron van inspiratie voor het geloofsleven vandaag.

prayer klDe situatie in Oekraïne houdt iedereen bezig. Alle hulp is nu belangrijk voor de Oekraïners. Als pastorale eenheid willen we ook ons steentje bijdragen. We zetten in op gebed en ook op solidariteit door goederen en geld in te zamelen om de vluchtelingen uit Oekraïne te helpen.wit break